Belastingen

HEJO Advies en Administratie kan ook uw belastingaangifte uit handen nemen. Wij kunnen de belastingaangifte verzorgen voor particulieren en ondernemers. Voor deze laatste groep doen wij niet alleen de inkomstenbelasting, maar kunnen wij tevens de omzetbelasting invullen. Informeert u even vrijblijvend naar onze scherpe tarieven.

Met onderstaande tool - De OndernemersCheck - van de belastingdienst, kunt u als ondernemer alvast even controleren of u aan de richtlijnen voor ondernemers voldoet en op welke aftrekposten u dan recht hebt. Indien u meer informatie wenst over deze aftrekposten als ondernemer kunt u ons contactformulier invullen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

De OndernemersCheck Tool


-   -   -   -

De periode voor uw (inkomsten)belastingaangifte is weer aangebroken, voor veel mensen weer een periode vol stress. "Waar moet ik rekening mee houden", "welke kosten zijn fiscaal aftrekbaar"? Wij hebben voor u een aantal handige tips op een rijtje gezet maar wij vullen uw belastingaangifte graag voor u in. Op deze wijze haalt u alles uit uw aangifte, betrouwbaar, vakkundig, snel en tegen een zeer scherp tarief. Meer weten? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Belasting tips 2017